CAFETARIA DE BERG

CAFETARIA DE BERG Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1040 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Berg. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 18:08 Zoals altijd smakelijk. Een vriendelijke bezorger
13 mei 2022 om 20:14 Snelle levering. heerlijke krokante friet en heel goed op temperatuur.
13 mei 2022 om 19:32 Altijd al snelle bezorging maar nu wel héél snel! :) En lekkere krokante friet
11 mei 2022 om 17:55 Zoals altijd....prima!!
9 mei 2022 om 13:39 Fast delivery, every time we order here. The fries here are really good, and this is the go-to cafetaria when I'm in Breda.
6 mei 2022 om 0:03 Lekkere burgers!
3 mei 2022 om 6:43 De friet was amper gezout en we kregen de sausjes apart. In principe niet zo erg behalve dat ik een frietje satesaus heb besteld en ik kreeg mayo-saté. En ik kan absoluut niet tegen mayo dus heb ik heel het bakje moeten weggooien maar wel vor betaald
2 mei 2022 om 5:52 Heel snel bezorgd
1 mei 2022 om 18:34 Het eten was weer lekker!
30 apr 2022 om 18:00 ALs je een Hamburger menu besteld en vervolgens tot de ontdekking komt dat je de frites en salade erbij moet denken ben je op zijn zachts gezegd teleurgesteld....temeer omdat je niet eens de kans krijgt aan de bezorger te vragen hoe of wat !
26 apr 2022 om 20:19 Eten was nog lekker warm en prima grote hamburgers!
23 apr 2022 om 22:29 Ruim op tijd bezorgd. Bamischijf lekker pittig. Meer dan genoeg patat. De rest ook lekker.